Duyurular

2020 Model Yeni DELL Precision Mobil İş İstasyonları Stoklarımızda

2020 Model Yeni DELL Precision Mobil İş İstasyonları Stoklarımızda.

Yeni Dell Precision mobil iş istasyonları farklı ihtiyaçları adresleyebilmek üzere Türkiye’de şehir adlarının verildiği 5 modelde 13 ayrı konfigürasyonla sunuluyor.

Gelişmiş analiz, mühendislik, üretim ve tasarım uygulamaları için sertifikalı performans arayan hareket halindeki profesyoneller için yeni bir endüstriyel tasarım ve yeni Intel işlemcilerin kullanıldığı seride 5 ana model yer alıyor:

Precision 3540:

Yalnızca 1,83 kg'dan başlayan ağırlığıyla Precision 3540 tamamen mobil kullanıma yöneliktir. Üstün malzemelerle üretilmiştir, %10 daha hafiftir ve olağanüstü bir pil ömrüne sahiptir.

 2 GB belleğe sahip,yeni nesil AMD Radeon® Pro grafik kartıyla büyük elektronik tablolardan 2D ve giriş düzeyi 3D CAD uygulamalarına kadar her kullanımda olağanüstü bir performans sunar

Precision 3541:

En yeni 9. nesil Intel® Core™ işlemciler ve 4 GB belleğe sahip yeni nesil NVIDIA® Quadro® profesyonel grafik kartları ile 2D ve 3D CAD gibi güçlü uygulamaların en yüksek performansta çalışmasını sağlar.

Yalnızca 1,97 kg ağırlığındadır ve bir önceki modelden %10 daha hafif olmasını sağlayan üstün malzemelerle üretilmiştir. 
 

Precision 5540:

Dell'in en ince, en hafif ve en küçük 15" mobil iş istasyonudur. En yeni Intel® Core™ veya Xeon® işlemciler, 4 GB bellekli NVIDIA Quadro® T1000 ve  64 GB'a kadar 2666 MHz DDR4 bellek hızlarıyla  her yerde verimli çalışmak için ihtiyacınız olan odaklanmış gücü sağlar.
 

Precision 7540:

Birinci sınıf malzemelerle tasarlanan yeni 15" Precision 7540’ın ağırlığı, daha önce olmadığı kadar mobil bir iş günü için yalnızca 1,88 kg'dan başlar. 128 GB'a kadar 2666 MHz SuperSpeed bellek ve yeni nesil NVIDIA Quadro® RTX ® profesyonel grafik kartlarıyla karmaşık veri yoğun iş akışlarının kolaylıkla üstesinden gelir.

Precision 7740:

Dell'in en güçlü 17" mobil iş istasyonu ile gücü en çok ihtiyacınız olan yere taşıyın. 8 adede kadar çekirdek içeren en yeni Intel® Core™ veya Intel® Xeon® işlemciler ve yeni nesil NVIDIA Quadro® RTX profesyonel grafik kartının yanı sıra normalde yalnızca tower iş istasyonlarında görülen güçlü performansla son derece sürükleyici bir sanal gerçeklik ve yapay zeka içeriği oluşturun.
 

Yeni Precision mobil iş istasyonu ailesinin tümünü görmek için “dell-satis.com” sitemizi ziyaret edebilirsiniz.